Helsingør Bussen 25 års Jubilæum

Helsingør Bussen afholder 25 års jubilæumsreception lørdag den 28. september fra kl. 14.00 til ud på aftenen i vores kælderlokaler i Folehaven 15. Vapnagård, Helsingør, til når vi ikke "gider mere". :-)

Børn under 16 år er velkomne i tiden kl. 14.00 - 17.00.

Der er gratis dejlig mad fra Helsingørs bedste slagter, (Baagø), samt fri bar hele dagen. Dette jubilæum skal ikke koste jer en eneste krone. Det har I alle fortjent.

Kan man ikke komme fra kl. 14.00. Jamen så duk op når man kan senere på dagen eller aften. Det er jo en reception. :-)

Husk vi har indført rygeforbud på sidste generalforsamling. Derfor bør det ikke afholde ikke-rygere fra ikke at komme.

Al rygning foregår nu udenfor opgangsdøren, som altid er aflåst. Så står der ikke nogen og ryger udenfor, så tryk på knappen oppe i højre hjørne af viste vindue her. Så ringer der en klokke nede i baren.

Der er ingen bindende tilmelding, men for at kunne styre mængden af mad lidt. Så er det vigtigt, at ALLE der har mulighed for at gå på vores facebook-gruppe, og trykker sig på den anden tråd, der hedder "begivenhed" (Ingen skal mangle mad. Omvendt gider vi heller ikke for meget madspild)

ER DU IKKE PÅ FACEBOOK KAN DU SKRIVE TIL OS HER OG FORTÆLLE OM DU DELTAGER

Vi håber så sandelig, at så mange som mulig vil dukke op på dette 25 års jubilæum. Især også jer vi ikke har set længe.

Glæd os andre nu med at dukke op. Det vil man sikkert heller ikke selv fortryde. For vi har på det sene fået fat på nye medlemmer, der har været ansat på den gamle Helsingør-garage på Løvdalsvej. Så man snyder sig rigtig godt og grundig ved ikke at dukke op. Vel mødt alle sammen !

Bestyrelsen for Helsingør Bussen