Denne aktivitet måtte desværre aflyses grundet manglende deltagelse

øv ærgerligt når noget aflyses 🥴

 

Hej alle sammen !

Dem der har læst referatet fra sidste bestyrelsesmøde i maj, ved at vi har ændret vores sommerskovtur til en tur med vores lokale veterantog søndag den 28. juli. (Det var jo kun datoen I fik der, så I kunne sætte et kryds I jeres kalender til denne skovtur). SÅ DET HAR I VEL GJORT ! :-)

I tilmelder jer på Facebookgruppen.

Her får I dog lige lidt kort info om turen.

Toget afgår fra Grønnehave St. kl. 12.05. Vi mødes alle sammen på den station senest kl. 11.50 af hensyn til at finde vores reserverede pladser, som vi kan få, hvis vi bliver over 20 personer, så det SKAL VI for vores egen skyld, som minimum, da kommet op på., så vi kan hygge os i samme vogn. :-)

Vi kører helt med til Græsted gamle station, som i dag ejes af Nordsjællands Veterantog. Medens togpersonalet holder frokostpause der en lille time, så er der åben for at vi kan gå ind i deres vognhaller, og se på mange andre spændende lokomotiver, skinnebusser og vogne. (Jeg stiller mig til rådighed som guide, for som den "togtosse" jeg også er, samt medlem af Veterantoget, kan jeg fortælle jer, hvad I kikker på derinde)

Der er også Kronborgbænke, hvor man kan sidde og nyde fx en is, man kan købe der. Jeg anbefaler vi spiser i vores vogn under kørslen derop. Et tip. Tag en gammeldags madpakke med til at stille sulten med. Det er jo allere nemmest. :-) Men det er helt op til jer selv, hvis I hellere vil tage en madkurv med. Der er borde mellem sæderne. Der er også en cafevogn med, hvis man mangler noget ekstra.

Når vi kører retur, så står vi af på Hellebæk St. Der er 2 minutter gang ned til den hyggelige Hammermøllen, hvor vi indtager en kop kaffe og kaffe i cafeteriet eller udenfor, samt kikker lidt ind i museumstuen og i smedeværkstedet med de store hamre, der drives af de store vandmøllehjul udenfor på gavlen. Vi tager derefter det almindelige tog til Grønnehave St. Dem der evt. ikke vil med på Hammermøllen ankommer med veterantoget lidt over kl. 15.00.